Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора, 26 серпня, до лікарні в місті Червоноград Львівської області будо доставлено двох неповнолітніх дівчат з численними травмами тіла.

Як повідомили у Нацполіції Львівської області, в місті Червоноград 26 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, через яку постраждали підлітки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчат 12 та 14 років збив невідомий автомобіль. Після скоєння наїзду водій автівки зник з місця події.

Наразі правоохоронні органи працюють над розшуком правопорушника.

Нагадаємо, що Олеся Сацункевич, російська блогерша розбилася ДТП на Балі, про трагічну вести написали в Instagram дівчини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку та втік з місця аварії.

Також Знай.ua писав про те, що через хулігана, що розбив вікно автівки, на Львівщині загинуло двоє людей, іще двоє тяжко травмовані.