Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові 23 серпня змагатимуться богатирі. Їм підготували цікаве випробування з перетягування канату. Складнощів додадуть два зчеплених трамваї "Електрон".

Львів'янам та гостям міста випаде чудова нагода поспостерігати за змаганням богатирів, яке відбудеться у п’ятницю, 23 серпня 2019 року, о 10.00 напроти Львівського залізничного вокзалу на вулиці Чернівецькій у Львові.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чемпіони спробують свої сили у встановленні рекорду України з перетягування трамваїв. До суддівської комісії запрошений головний суддя "Федерації стронгмену України", чемпіон світу Василь Вірастюк та представник "Національного реєстру рекордів України".

Участь у заході прийматимуть атлети "Федерації стронгмену України" – чемпіон та рекордсмен світу Володимир Рекша (Львів) і чемпіон та рекордсмен світу Сергій Конюшок (Київ).

Завданням для спортсменів буде перетягування руками за канат два зчеплених трамваї «Електрон» загальною вагою 65,2 тонни.

Іван Бондар, речник " Львівелектротрансу", наголосив: " Ми підтримуємо наших спортсменів, маємо хороший досвід співпраці з Василем Вірастюком, тому радо відгукнулися на пропозицію «Федерації стронгмену України» підтримати цей захід. Зокрема, надаємо два наші трамваї для перетягування – це п’яти і трьох секційні трамваї "Електрон".

Тож усіх бажаючих побачити на власні очі новий рекорд запрошуються до міста Лева.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині до Дня Незалежності встановили найбільшу в Україні металеву підкову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Добринська, олімпійська чемпіонка з семиборства, володарка світового рекорду у п'ятиборстві, народила сина.

Також Знай.ua писав про те, що у скільки обійдеться українцям відправити чадо до школи у повній готовності?