Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У вересні у Львові відкриють школи шоу-бізнесу Main people на вул. Зеленій, 115-а. На заняттях діти змужуть навчитися особливостям ТБ-зйомки, блогінгу, журналістики, соцмереж, вивчатимуть акторську майстерність, братимуть участь у дефіле, показах, конкурсах.

З цього приводу усіх охочих юних львів’янок віком від 3 до 18 років запрошують спробувати себе у ролі моделей на Main people fashion week 2019, який пройде у Львові 30-31 серпня. Покази розпочнуться о 16:00 у ТРЦ Victoria Gardens.

Для участі у показах потрібно заповнити форму за посиланням. Також записатись на дефіле можна за телефонами: (097) 051 70 87, (097) 371 10 67.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На фешн-шоу Main people fashion week 2019 у Львові покажуть колекції Андре Тана, Gusseva kids, Sunflover, im. happy. Lviv, Soul Unity, SHE by K, Еlsa.Fairy_dresses.

О 18:00 гості свята почують запальні сети від Dj Markus Max, а о 19:00 виступатиме українська співачка, кавер-виконавиця та популярна відеоблогерка Jerry Heil. Також учасників чекають виступи Фіналістів «Голос.Діти».

Нагадаємо, що основна локація показів Ukrainian Fashion Week - Мистецький арсенал

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна показала нові фото і Instagram вибухнув

Також Знай.ua писав про те, що відома американська модель plus-size Тесс Холлідей виклала у своєму профілі в Instagram пікантне фото.