Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Посеред Львова трапився випадок досить інтимного характеру: вулицями міста розгулював голий чоловік. Така картина досить неприємно вразила правоохоронців, які негайно його затримали.

Ним виявився громадянин Ізраїлю, який проживав у Львові з дружиною та трьома дітьми.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порушника відвезли до відділку та допитали. Після отримання необхідної інформації правоохоронці вирушили до чоловіка додому.

По прибуттю на місце поліція виявила вдома дружину правопорушника та двох дітей. Жінка перебувала у наркотичному сп'янінні. Причиною такого стану жінки була марихуана. Співробітники правоохоронних органів не виявили вдома наймолодшого сина - 6-річного хлопчика, який, як виявилось, досить часто гуляв містом один. Де знаходиться її син, мати дитини пояснити не змогла.

Поліція провела обшук оселі та виявила невідому речовину, яку правоохоронці вилучили тадоправили на експертизу.

Нагадаємо, що найважливіша гарантія для працівників є обов'язок власника працевлаштувати працівника

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 19 серпня, в мережі залили повне відео втечі наркоборона Амоса Дов Сільвера в аеропорту Борисполя при спробі його депортації на батьківщину, в Ізраїль.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 19 серпня, в самому центрі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів Range Rover і Tesla.