Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львів очолив топ найпривабливіших міст Східної Європи для жителів Великобританії.

Такий висновок зробили Сервіс бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money. Вони підрахували кількість міст, де британці бронювали житло у минулому році.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дослідники враховували середню вартість короткого перебування у певній туристичній точці: ціну на пляшку ігристого вина, вечерю із трьох страв для двох з пляшкою домашнього вина, коктейлі для двох, легкий перекус, проїзний на день у міському транспорті, трансфер з аеропорту та назад, прокат велосипеда на день та відвідування екскурсій і музеїв – також для двох людей, а також дві ночі розміщення у житлі, знайденому через Airbnb.

У сервісі виявили, що найчастіше британці їздили до Львова. Він виявився єдиним містом України, яке хотіли би побачити піддані Британської корони.

До того ж місто Лева є найдешевшим на ціновій туристичній мапі. У Львові пара туристів на все це зможе витратити 137,42 фунтів стерлінгів (орієнтовно 4219 грн). Це вивело місто на перше місце у рейтингу. Далі йдуть: Тірана, Албанія (153,43 фунти), Катовіце, Польща (191,72 фунт), Кошице, Словаччина (195,52 фунтів), Каунас, Литва (236,79 фунтів), Анталія, Туреччина (245,57 фунтів), Барі, Італія (294,38 фунти), Москва, Росія (336,26 фунтів), Лісабон, Португалія (378,12 фунтів) та Алкмар, Нідерланди (409,69 британських фунтів).

Нагадаємо, що нещодавно умережу потрапили фотографії занедбаного готелю в Трускавці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суботу, 17 серпня, близько 14:00 в селі Стрілкове Генічеського району потонула дівчинка 6-7 років.

Також Знай.ua писав про те, де приємно і цілком економно можна відпочити, не виїжджаючи з України