Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталась на Львівщині. Під колесами авто загинула вагітна жінка.

Пригода сталася у селі Давидів Пустомитівського району Львівської області.

Місцева жителька скоїла наїзд на свою односельчанку, яка чекала дитину. Жінка померла на місці аварії. Загиблій, Марті Юнко, був 31 рік.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тепер її оплакуватимуть чоловік та осиротілий син.

Похоронна процесія відбудеться у селі Давидів 21 серпня.

У правоохоронних органах відкрили кримінальне провадження, досудове розслідування наразі триває.

Нагадаємо, що водій машини Tesla, яка стала учасником моторошної аварії в центрі Києва, опублікував відео з відеореєстратора.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі водій вирішив втекти від відповідальності і влаштував справжні перегони, мало не наїхавши на поліцейського.

Також Знай.ua писав про те, що пізно ввечері о 20:30 надійшла інформація про те, що заміновано адміністративна будівля Заводського відділення поліції. На місце події прибула слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи.