Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові Людмила та Геннадій Квартенки відсвяткували діамантове весілля. Вони побралися у далеуому 1959 році. Зараз Геннадію 85 років, а його дружині - 80. 60-ліття подружнього життя пара відсвяткувала досить незвично: проїхались відреставрованим ретро-трамваєм через усе місто. Такий подарунок на діамантову річницю їм зробили близькі.

Трамвай №2 разом з Геннадієм та близькими вирушив із вулиці Коновальця. На другій зупинці до чоловіка підсіла його кохана Людмила. Геннадій чекав на неї з квітами та подарунками. Появу жінки у трамваї супроводжувала лірична мелодія скрипки та привітання гостей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час подорожі містом трамвай зробив зупинку на площі Ринок, де подружжя привітав зі святом очільник Львова Андрій Садовий. З нагоди святкування він вручив парі подарунок - значок "Прапор України". Мер міста похвалився, що сам недавно відсвяткував 18-річчя подружнього життя, і йому надзвичайно приємно привітати подружжя квартенків із таким святом.

Відділ промоції міста також підготував парі подарунки. Серед них - парасолька, кава і солодощі, а ввечері подружжя чекає романтична гостина в ресторані у Ратуші.

Нагадаємо, що 10 і 11 серпня в Древньому Києві в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») відбулася головна подія цього літа – Фестиваль Середньовіччя «Билини Древнього Києва».

Як повідомляв портал Знай.ua, що не можна робити на Медовий спас і як отримати відпущення гріхів на Маковія

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі в цьому році головні святкові заходи з нагоди Дня Незалежності 24 серпня пройдуть у Дубовому гаю. Місцеві власті заборонили продаж алкоголю у цей день.