Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Скандал розгорівся навколо відомого морозива "Каштан". Харківська фабрика морозива зробила позов на Львівський бренд з претензією про незаконне використання торгового бренду.

Конфлікт виник між харківським ТОВ "Фабрика морозива" та "Львівським холодокомбінатом". Справа в тому, що харківький виробник мав претензії щодо законності використання львів'янами товарного знака "Каштан". Відповідний позов і було подано до харківського суду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Львівський холодокомбінат" у свій захист привів аргументи, що упаковка та колірна гама "Каштану зі смаком ванілі" та "Львівського Каштану" відрізняються від морозива позивача.

Не звважаючи на усі приведені докази, харківський суд задовольнив позов ТОВ "Фабрика морозива" і заборонив львівському приватному акціонерному товариству використання торгового знака і послуг "Каштан".

Нагадаємо, що в одному з стокових магазинів Харкова з'явилися футболки з картою Росії з окупованим Кримом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суботу, 17 серпня, у Львові відбудеться знакова музична подія року – "Українська пісня / Ukrainian Song Project". Потужний проект обіцяє залучити міжнародний інтерес і представити майбутніх зірок української сцени.

Також Знай.ua писав, що російським "ряженим" захотілося зрубати грошей на халяву