У суботу, 17 серпня, у Львові відбудеться знакова музична подія року – "Українська пісня / Ukrainian Song Project". Потужний проект обіцяє залучити міжнародний інтерес і представити майбутніх зірок української сцени.

На футбольному стадіоні "Арена Львів" зберуться відомі українські селебрітіз і висхідні зірки шоу-бізу. 10 фіналістів – молодих артистів, що пройшли конкурсний відбір, виступлять на одній сцені з хедлайнерами: Тіною Кароль, Без Обмежень, DILEMMA, ENEJ (Польща), Melovin, Alyosha, Tarabarova, Jerry Heil та ін.

"Ми хочемо дарувати коханій країні радість і нові фарби – вітчизняна мелодика унікальна, про неї повинні знати всюди. Ukrainian Song Project, перш за все, це свято музики, відкриттів і об'єднання – давайте творити музичну історію разом!", - повідомляє генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Унікальність ініціативи полягає в тому, що запрошені вихідці з України, які досягли вагомих успіхів у світі, стануть мотиваторами і натхненниками для покоління next - молоді, яка прагне бути почутою.

За словами організаторів, креативні представники індустрії націлені на стрімкий розвиток українського саунду: ніякого заїждженого old school - виключно апгрейд музики, "свіжа кров" і впровадження масштабних фестивалів у lifestyle населення.

Важливо відзначити, "Ukrainian Song Project" має глобальну мету – допомогти новим співакам і груп у повній мірі реалізувати свій творчий потенціал. Це стартовий майданчик для обдарованих музикантів: оргкомітет оголосив конкурсний відбір, за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на "Арені-Львів". Фіналістами цього року стали: ХАС, Grohotsky, Юра Самовілов. Гуртом, KHAYAT, Артем Кай, Arturro Mass, On I Ona, TVORCHI, гурт [O], Шосте чуття.

До складу членів журі цього року входять:
• музичний продюсер, співак, музичний продюсер національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення-2018" Руслан Квінта;
• музичний продюсер телеканалу "Україна" та продюсер "Музична Платформа України" Геннадій Вітер;
• продюсер музичного телеканалу М2 Роман Муха, виконавчий директор Національного проекту "Українська пісня/Ukrainian Song Project";
• головний редактор онлайн-журналу Karabas Live, екс-редактор журналів Esquire і Viva Ігор Панасов;
• засновник, організатор і генеральний продюсер Національного проекту "Українська пісня / Ukrainian Song Project" Тарас Курчик;
• продюсер, CEO Secret Service Entertainment Agency Михайло Ясинський;
• продюсер радіостанції " Люкс ФМ і Nostalgie 99 fm Євген Фешак.

В цьому році вже в 4 раз стадіон "Арена-Львів" представить телевізійне дійство Ukrainian Song Project. До речі, попередня трансляція зібрала біля екранів понад 9 мільйонів глядачів. "Україномовне Євробачення", а саме така назва стала відома серед українців, націлене одного разу стати впізнаваним брендом на світовій арені за форматом MTV і British Music Awards.