Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Активність отруйних змій на ЛЬвівщині ніяк не зменшується. Цього разу знов постраждала дитина.

Дівчинка вийшла на прогулянку, коли на неї накинулась змія.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомляє, що дитина є мешканкою села Славське на Львівщині. Коли вона була на прогулянці, дівчину вкусила отруйна змія. Інцедент трапився близько 15:25 7 серпня.

Постраждалу було доправлено до Сколівської центральної лікарні у стані середнього ступеня важкості.

Нагадаємо, що у домашнього кота, який живе на вул. Західній в Основ'янському районі Харкова виявили сказ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Чорнобильська крафтова горілка "АТОМIК" була представлена у Великобританії, і в мережі відразу розлетілися фото новоявленого алкоголю.

Також портал "Знай.uа" писав, що багато громадських пляжів Києва не відповідають санітарним нормам. Мешканцям і гостям столиці не рекомендується купатися