Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru)або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У спільноті Варта-1 депутат ЛМР Ігор Зінкевич повідомив, що на Львівщині розшукується літня жінка, яка хворіє на розлад пам'яті.

77-річна Ірина Калюжна зникла сьогодні, 12 серпня, коли вийшла з дому о 8:00 у невідомому напрямку. Будинок знаходиться за адресою вулиця Княгині Ольги, 100.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу місцезнаходження жінки, велике прохання телефонувати на гарячу лінію 102 або за номерами 258-69-68, 238-95-75.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Особливі прикмети жінки: зріст – 150 см, середньої статури, сиве коротке волосся, має шрам на правому плечі, згорбленість. Була одягнена у червоні бриджі, рожеву футболку, бежеву жилетку та бежеве взуття.

Нагадуємо, що на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в Куп'янському районі Харківської області безвісти зникла 14-річна дівчина.

Також “Знай.uа” писав про те, що в Ізмаїлі Одеської області зникла без вісті 16-річна Ніколь Мельниченко