Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Погані звички міцно засіли в голові юного рецидивіста, що не встиг вийти з тюрьми - і знов повертається до неї.

У Львові на вулиці Куліша првоохонці затримали молодика, який підозрювався у скоєнні крадіжки. Ним виявився 18-річний хлопець, який 19 липня вийшов на волю.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як стало відомо, шостого серпня до Головного управління поліції подзвонив 63-річний чоловік з повідомленням про те, що з його офісного приміщення невідомий злочинець поцупив гаманець, у якому знаходились 3000 гривень та 20 доларів, банківські картки, посвідчення водія і техпаспорт на автомобіль.

Співробітники поліції за сприяння місцевих мешканців вийшли на слід злочинця.

Юнак, мешканець Ужгорода, був затриманий правоохоронцями. Йому відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального Кодексу України. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, у столиці двоє хлопців вирішили залізти вночі в кафе. Один стояв на сторожі, а другий розбив вітрину кафе.

Як повідомляв портал Знай.uа, що у Києві поліція затримала цілу банду ромок, які нападали і грабували людей серед білого дня.

Також Знай.uа писав що у Червонограді пограбували місцевого служителя закону