Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru)або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові почастішали випадки пропаганди російського шоу-бізнесу і публічних місцях.

Так, іще один обурливий інцедент стався на на львівському стадіоні "Україна". Перед матчем "Карпати" - "Маріуполь" фанатів здивували звучанням російського хіта Timati і DJ Smash - Moscow Never Sleeps.

Випадок викликав масове невдоволення серед уболівальників, які розцінили цей вчинок як відкриту пропаганду російської музики.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі виконавчий директор "левів" Ростислав Ящишин вже вибачився перед фанами та обіцяє покарати винних.

Нагадаємо, у Москві відверто розмріялись про відкриту пропаганду на укріїнських радіоканалах.

Як повідомляв портал Знай.uа, другий епізод стімпанк-мультфільму "Воля" про історію України викликав справжній сплеск агресії і ажіотаж на російському пропагандистському телебаченні.

Також портал Знай.ua писав, що учасники легендарного німецького рок-гурту Rammstein буквально шокували своїх шанувальників під час виступу в Росії.