Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального Кодексу України.

Як стало відомо, на автодорозі «Львів-Тернопіль» сталася чергова ДТП. У прес-службі поліції Львівської області розповіли, що у селі Підгірне Пустомитівського району 8 серпня близько 7.30 ранку сталася аварія за участі мікроавтобуса «Форд Транзит».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На автодорозі виникла небезпечна ситуація, і водій, запобігаючи зіткненню з іншою автівкою, з'їхав у кювет. Автобус перевернувся.

Через транспортну пригоду травми отримав 58-річний пасажир мікроавтобуса.

Йому надали медичну допомогу. Деталі аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, два брати розбилися в автомобільній аварії, коли їхали додому в Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що в Чехії на трасі між містечками Хрудім і Пардубіце зіткнулися мікроавтобуси Renault Master і Ford Transit, в одному з яких поверталися додому із заробітків українці.

Також Знай.ua писав, що у Росії сталася жахлива ДТП з пасажирським рейсовим автобусом, в салоні якого знаходилися діти.