Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівський водоканал несе збитки перед державою через підвищення ціни на електроенергію.

Як відомо, 1 липня в Україні підвищили тарифи на електроспоживання на 25 % для населення і комунальних служб.Прийнявши таке рішення, нацкомісія із врегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг "забула" відкоригувати послуги на водопостачання та водовідведення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як наслідок неврегульованих цін, водоканал став боржником, і щоб якось вирівняти ситуацію, що склалася, у ЛЬвові планують запровадити подачу води за графіками.

Міський голова Андрій Садовий не став осторонь і звернувся до Кабінету Міністрів із проханням втрутитись у ситуацію так, щоб міскі водоканали змогли купувати дешеву електроенергію в Енергоатому без зростання тарифів на воду.

Очільник міста наголосив, що подача води у Львові є цілодобовою із 2010 року, і що він не планує опускати цю планку.

У Асоціації "Укрводоканалекологія" коментують, що для цілодобового постачання необхідно переглянути тариф на водопостачання для споживачів підприємств, або ж зменшити тариф на електрику для водоканалів.

Нагадаємо, у Дніпрі кілька вулиць на час залишаться без водопостачання.

Як повідомляв портал Знай.ua, начальника відділу Служби автомобільних доріг у Львівській області посадять на 5 років.

Також Знай.ua писав про те, як не переплачувати за рахунки в платіжках,