Злодійська нахабність не має меж. Цього разу постаждало помешкання служителя закону.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У правоохоронних органах повідомили, що у місті Червоноград, що на Львівщині, невідомі нагло увірвалися до квартири місцевого прокурора, яку той, до речі, винаймав.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Злодії, мабуть, добре знали, куди йшли, бо прихопили з собою деякі цінні особисті речі власника, а саме: мобільний телефон, ноутбук та банківські картки.

Наразі у правооронних органах розпочали досудове розслідування. Обставини нахабного вчинку та особистість невідомих встановлюється.

Нагадуємо, що 30 липня чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її у поліцейську дільницю. Інцидент стався у вівторок, 30 липня, на ринку Соцміста.

Також Знай.uа писав про те, що в родини загиблого в ДТП на Харківщині воїна АТО шахрай мало не вкрав усі гроші

https://www.youtube.com/watch?v=PTmzKScJ5hE