Цьогоріч львів'яни, а заалом і українці, зможуть святкувати День Незалежності України аж цілих три дні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До 28-ї річниці святкування Дня Незалежності українцям буде дозволено провести вдома ажцілих три дні. Свято припадає на суботу, тому у п'ятницю, 23 серпня робочий день буде скорочено на одну годину, а понеділок - офіційний вихідний.

24 серпня у Львові буде на що подивитися. Містяни та гості Львова зможуть насолодитися культурою іноземців під час найбільшого фольклорного фестивалю країни: вражаючі виступи ансамблів, марш-паради учасників головними вулицями міста, показ народних костюмів, вечори дружби й танцювальні майстер-класи від гостей з різних куточків світу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також запропонують переглянути презентацію унікального шоу на території "!FESTrepublic" від відомого музиканта Євгена Філатова з гурту "The Maneken" та Нати Жижченко з гурту "ONUKA". Їх творчість – це органічна електроніка, актуальна поп-музика та українська етніка.

На День Незалежності в Органному залі для вас організовують концерт музики Антоніо Вівальді у виконанні органістки Надії Величко. У програмі: "L'estro Armonico" n.5, "Зима" з циклу "Пори року", Concerto Per Liuto та багато іншого.

До Львова завітає відомий український співак Олег Винник, щоб представити нову концертну програму під назвою "Роксолана", яка складається з уже відомих хітів виконавця та абсолютно нових авторських композицій.

Львів’ян запрошують на святковий концерт до Дня Незалежності "Сонатні цикли Шуберта" – насолодитися яскравими зразками його творчості, де найбільше відстежується любов до музики.

На День Незалежності у Львові у Парк культури та відпочинку відбудеться смачний, кавуновий фестиваль. Львівʼянам та гостям міста обіцяють яскраве свято фарб холі, розваги для всієї сім'ї, фудкорт, розіграші та подарунки. А вхідним квитком на фестиваль слугуватимуть не гроші, а перенесений з собою один кавун.

Нагадаємо, у Києві на Atlas Weekend без вісті пропав молодий хлопець

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 27 по 29 липня у курортному Яремчі Івано-Франківської області вкотре відзначили День міста .

Також "Знай.uа" писав, у Радехові відзначили фестиваль "Куховарня RadoFest"