Вже третій раз поспіль в Радехові відзначають західноукраїнський кулінарний фестиваль "Куховарня RadoFest", який тривав цілих два дні.

Організатором виступила Юлія Кулич, керівниця ГО "Наша куховарня RadoFest".

Цьогоріч було влаштовано багато цікавих локацій, серед яких новинкою став музей під відкритим небом "Вишиванкова країна". Також гостей порадувала колоритна музична програма за участі гостей з Вижниці та Верховини, які здивували своїм неповторним фольком.

Але найвражаючим стало побиття рекорду України в номінації "Найбільша кількість начинок вареників". До участі були запрошені вправні радехівські господині, що не забарились продемонструвати усім запршеним свій кулінарний талант.Жінки використали аж 50 різноманітних начинок, чим і здивували глядачів і гостей фестивалю. Найсмачнішими виявились вареники з квасолею, домашнім сиром, картоплею, печерицями, сухофруктами і навіть з квашеними огірками та оселедцем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За встановленням нового рекорду ретельно слідкував представник Національного рекорду України Павло Горішевський. "Те, що ми пробували, варте зірки Мішлена",- оголосив він. Рекорд було зафіксовано і бублічно оголошено, а організаторку фестивалю нагороджено сертифікатом.

Попередній рекорд України в даній номінації встановив Михайло Поплавський, який приготував лише 20 начинок.

Нагадаємо, у 2019 Koktebel Jazz Festival пройде в Києві на березі Дніпра.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Швеції українські спортсмени виграли ще дві медалі.

Також портал Знай.uа писав, що якщо ви ще не обрали, де провести вихідні, кіно під зорями - чудовий відпочинок.