На Львівщині колишній військовий разом зі своєю дружиною скоїв ряд тяжких злочинів, за що був засуджений Галицьким районним судом.

Як повідомила військова прокуратура Західного регіону України (Львів), у листопаді 2017 року львівський солдат перебував на лікуванні у воєнному госпіталі. Самовільно покинувши медичний заклад, чоловік у розташування своєї військової частини не повернувся.

У грудні того ж року дизертир у стані алкогольного сп'яніння убив львів'янина, а потім разом зі свєю жінкою проникли в його будинок, украли гроші та цінні речі а також автомобіль Fiat Doblo.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через два дні вони пробралися до помешкання ще одного львів'янина. Спільники винесли з квартири сейф з грошами, документами і коштовностями.

Зловмисникові 21 рік, його спільниці - 30 років. Після того, як солдат дезертирував із армії, подружжя деякий час переховувалось у одному з сіл Радехівського району.

Галицький районний суд Львова засудив чоловіка до 10 років позбавлення волі, а його жінку - до 8 років ув'язнення. Під час суду обвинувачені повністю визнали свою вину.

Нагадаємо, що двоє найманців Путіна на Донбасі померли загадковою смертю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які займалися викраденням елітних автомобілів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві злодіїв, які готуються до злочину в Солом'янському районі, зняли на відео.