На Львівщині вчора, 30 липня, чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Перемишлиньське відділення поліції звернулась жінка з повідомленням про те, що в її тринадцятирічного сина вкрали мобільний.

Як установили співробітники правоохоронних органів Перемишля, зловмисник мешкає в тому ж селі. Йому 43 роки. 30 липня близько десятої години вечора чоловік накинувся на підлітка і забрав у нього дорогий мобільний гаджет.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правоохоронці вилучили у крадія безпосередній речовий доказ.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. Дана стаття передбачає до чотирьох років ув'язнення максимально.

Наразі триває досудове розслідування по даній справі.

Нагадуємо, що у Харкові шахрай намагався залишити без грошей родину ветерана АТО

Як повідомляв раніше Знай.uа, на території Сихівського району невідомі громадяни зняли усі колеса з автомобіля, що був припаркований у дворі біля багатоповерхівки.

Також Знай.uа писав про те, що в одному з супермаркетів Харкова охорона брутально повелась з покупцем, запідозривши його у крадіжці