У Львові 51-річний чоловік похоронив себе у власній квартирі. Моторошна знахідка сколихнула увесь будинок.

Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Це трапилося у неділю, 28 липня, о 14:27 год. Повідомляється, що на диспетчерський пункт Служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у квартирі на вул. Городоцькій, 215 тривалий час не відчиняє двері 51-річний власник помешкання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

На місце виїхали рятувальники, аби з’ясувати, чи все гаразд із чоловіком, який не виходив на зв’язок у квартирі на третьому поверсі будинку.

"Рятувальники за допомогою бензоріза надали доступ у квартиру працівникам поліції, де було виявлено тіло власника", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь, впавши, не зміг самостійно піднятися.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а саме порушеннями зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Портал "Знай.uа" писав, що з'явилася інформація про те, що Верховний суд Українидозволив визначати заробітну плату громадянам в іноземній валюті