У місті Дрогобич, що у Львівській області сталася моторошна аварія.

Про це пише 032.ua.

Повідомляється, що у кривавій ДТП загинула жінка. За даними Департаменту з питань цивільного захисту Львівської, 88-річний місцевий житель за кермом "ВАЗ 2101", не впорався з керуванням та скоїв наїзд на нерухому перешкоду — металевий відбійник на мосту через річку "Тисмениця".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В результаті ДТП 87-річна пасажирка авто від отриманих травм загинула на місці пригоди, водій госпіталізований з травмами. Після надання медичної допомоги водія відпустили за місцем проживання. Причини і обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що вночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові на вулиці Дерев'янка сьогодні вночі сталася курйозна аварія. Легковий автомобіль врізався в кіоск з тютюновими виробами.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Окружній дорозі Харкова відбулася серйозна ДТП.