У Львові водій маршрутки зламав жінці руку.

Про це повідомляє Львівська обладміністрація.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що 17 липня, близько 12:30 год., у м. Львів, на вул. Науковій, 47, під час посадки пасажирів у маршрутний транспортний засіб № 10 (маршрут "ТРЦ "Кінг Крос Леополіс – залізничний вокзал", перевізник ЛК "АТП №1"), водій, не переконавшись у безпечності під час посадки пасажирів, закрив передні двері, через що пасажирка 1953 року народження, отримала закритий перелом лівої променевої кістки (двері притиснули ліву руку).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з’ясувалося, після надання допомоги потерпілу відпустили додому.

Нагадаємо, що 12 липня, близько 12:10, у Дніпрі чоловік сів у маршрутку № 91, після чого до нього пристав інший пасажир і почав його бити. Як з'ясувалося, водій маршрутки зупинився біля ТРЦ "Дафі", і нападник просто викинув чоловіка з маршрутки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою. Водій і деякі пасажири попросили, щоб захмелілий чоловік вийшов з салону.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермом постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.