На одній із дільниць Львова на Симоненка, 6 сталося грубе порушення. Жінці видали на руки одразу 10 бюлетенів для голосування.

Цей факт зафіксували спостерігачі Комітету виборців України, повідомляє Львівський портал.

Інцидент стався на дільниці №462084 одразу після відкриття. Жінка прийшла однією з перших та якимсь чином отримала всі 10 бюлетенів для голосування.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Через неуважність та відсутність досвіду у членів ДВК, які видавали виборчі бюлетені, жінка отримала на руки десять бюлетенів для голосування в мажоритарному окрузі (для зручності члени комісії погрупували бюлетені по десять штук), заповнила їх та вкинула у скриньку. Після того, як члени комісії спохопилися, було викликано поліцію, яка взяла у виборця пояснення. Виборчу скриньку, куди була вкинута пачка з 10 бюлетенів, було опечатано, хоч і з певним запізненням", – йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що історії жінки і членів ДВК мають вімнінності. Вона заявила, що їй виділили десять бюлетенів, натомість самі члени ДВК кажуть, що громадянка сама взяла стос бюлетенів, а вони не відразу це помітили.

Нагадаємо, що вибори в Раду: зі списків достроково прибрали 136 кандидатів, що відбувається

Раніше портал "Знай.ua" писав, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування

Також портал "Знай.ua" інформував, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці