На Львівщині вже встигли зафіксувати перші правопорушення. Найчастіше випадки зустрічалися в Яворівському, Старосамбірському, Сокальському районах.

Загалом спостерігачі ОПОРИ зафіксували вже 12 випадків.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, у с. Передвір’я (дільниця № 461596) Яворівського району виборцю видали бюлетень без пред"яви паспорта. На зауваження спостерігачів ОПОРИ, члени ДВК свій вчинок пояснили тим, що це родичка членів комісії (для одного – свекруха, для іншого – дружина).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інший виборець на цій же дільниці легко зміг проголосувати по закордонному паспорту. Відтак ОПОРА повідомила про два порушення в поліцію. Повідомляється, що зараз члени комісії більше більше не видають бюлетені без відповідних документів.

Нагадаємо, що Разумков з команди Зеленського терміново звернувся до українців перед виборами в Раду.За добу до дня тиші, кандидати, які страждають політичної передвиборчої непорядністю, розгорнули цілу атаку на мажоритарників від партії Володимира Зеленського "Слуга народу".

Також портал Знай.ua писав, що Притула розповів про конфлікт з мамою після посту в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua , Зєленський терміново скликає силовиків.