Ще 20 липня, комунальні служби були зобов'язані зняти раніше розклеєні в публічних місцях передвиборні агітаційні матеріали політиків – білборди, банери, вивіски, рекламу на транспорті, вітринах тощо.

Проте деякі відверто знехтували законом, тому навіть у день виборів в місті залишилися борди з ознаками прихованої агітації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За подібні порушення існує покарання. А саме штраф у розмірі 510-850 гривень, а посадовцям – 850-1360 гривень. Проте спочатку це потрібно довести в суді. Але все одно існує ймовірність, що суд зможе довести, що ті чи інші білборди або плакати мають стосунок до виборів.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах