13 липня, о 5:10, у Львові 21-річна дівчина на Mercedes-Benz, ховаючись з місця ДТП, звалила електроопору і загинула через зіткнення машини з деревом.

Про це повідомляє портал "УНИАН"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Водій автомобіля Mercedes-Benz не впоралася з керуванням, з'їхала з проїжджої частини і збила електроопору, після чого автомобіль врізався в дерево. 21-річна водій, мешканка Пустомитівського району, загинула на місці. 21-річний пасажир автомобіля, також мешканець Пустомитівського району, госпіталізований", - сказала начальник відділу комунікації Головного управління Нацполиции у Львівській області Світлана Добровольська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За її словами, всі обставини ДТП встановлюються, призначено ряд експертиз. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення ПДР).

"На вул. Городоцькій автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації скоїв зіткнення з деревом. 21-річна жінка-водій загинула на місці, пасажира забрали до лікарні. Також є інформація, що водій скоїла ДТП з іншим автомобілем раніше і там, за словами іншого водія, вела себе неадекватно, можливо, знаходилася в стані алкогольного сп'яніння. З першого місця ДТП жінка зникла зі словами: "Я вмію їздити, дивись як" і погнала, а вже через кілька хвилин сталася смертельна ДТП, де жінка загинула", - зазначив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, що вночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові на вулиці Дерев'янка сьогодні вночі сталася курйозна аварія. Легковий автомобіль врізався в кіоск з тютюновими виробами.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Окружній дорозі Харкова відбулася серйозна ДТП.