Роман Копач, 22-річний львів'янин, щойно розписався зі своєю нареченою, загинув у жахливій аварії. Це сталося у суботу, 13 липня, у с. Липник на Жовківщині.

Хлопець був за кермом мотоцикла, поряд зі школою розверталася 39-річна жінка на своєму авто. Роман, не встигши загальмувати, врізався в автомобіль. Від удару випав на асфальт і сильно вдарився головою. На привеликий жаль, лікарям не вдалося врятувати життя хлопця.

Усі односельчани в траурі, адже хлопець щойно одружився, а через тиждень заплановано весілля у брата. Крім того, рік тому родина поховала батька Романа.

Нагадаємо, що учора ввечері на харківській вулиці Холодногорській водій легковика збив пішохода, повідомляє портал “Город Х”.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарка скоїла ДТП та втікла з місця події.

Також портал Знай.uа писав, що 43-річний водій автомобіля "Опель Омега" на автодорозі "Київ-Чоп" наїхав на велосипедиста, постраждалий помер на місці події.