Роман Копач, 22-річний львів'янин, щойно розписався зі своєю нареченою, загинув у жахливій аварії. Це сталося у суботу, 13 липня, у с. Липник на Жовківщині.

Хлопець був за кермом мотоцикла, поряд зі школою розверталася 39-річна жінка на своєму авто. Роман, не встигши загальмувати, врізався в автомобіль. Від удару випав на асфальт і сильно вдарився головою. На привеликий жаль, лікарям не вдалося врятувати життя хлопця.

Усі односельчани в траурі, адже хлопець щойно одружився, а через тиждень заплановано весілля у брата. Крім того, рік тому родина поховала батька Романа.

Нагадаємо, що учора ввечері на харківській вулиці Холодногорській водій легковика збив пішохода, повідомляє портал “Город Х”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарка скоїла ДТП та втікла з місця події.

Також портал Знай.uа писав, що 43-річний водій автомобіля "Опель Омега" на автодорозі "Київ-Чоп" наїхав на велосипедиста, постраждалий помер на місці події.