У Львові медик скоїла ДТП та спокійно втекла з місця події. Жінку правоохоронці знайшли на роботі за УЗД апаратом. Свідки події та копи стверджуть про нетверезий стан жінки.

Про це повідомляє ТСН.

Жінка, яку підозрюють у нетверезому водінні - заслужений лікар України, яка діагностує патології серця. Жінка, маючи пацієнтів, вирішила не чекати поліції.

Правоохоронці знайшли запаркований автомобіль в радіусі кілометр від місця події. На автомобілі залишилися характерні при ДТП пошкодження. Саму водій теж шукали не довго, адже на лобовому склі була перепустка, на якій зазначена Львівська обласна лікарня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У лікарні ж дуже позитивно відгуються про лікарку, але пообіцяли відреагувати потрібним чином. Сама ж жінка відмовилася їхати на медосвідчення, проте в тому, що вона вживала алкоголь патрульні впевнені.

Правоохоронці склали на жінку три протоколи: "скоєння ДТП", "утеча з місця події" та "Кермування в нетверезому стані", а це понад 11 тисяч штрафу та рік без водійських прав.

Нагадуємо, що 12 липня, близько 2-ї години ночі сталася смертельна ДТП на автодорозі "Київ-Чоп".

Раніше портал Знай.ua повідомляв про те, що у Харкові п’яний водій проломив шкільний паркан та заснув у розбитій автівці.

Також портал Знай.uа писав, що упродовж однієї доби на Львівщині зафіксовано 71 ДТП.