13 липня, у Львові буде мінлива погода. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Синоптики попередили, що майже весь день пройде без опадів, тільки до вечора може початися дощ.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що у цей день відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Зеведеєвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Фоми, Матфея, Якова Алфеєва, Юди Яковів, Симона Зилота і Маттія. Наші предки прислухатися до зозулі. Якщо вона продовжує кувати, значить літо буде хороше і довге.

Нагадаємо, що у суботу, 13 липня в Україні очікується не по-літньому примхлива погода. В деяких регіонах буде гріти приємне сонечко, а в деяких - доведеться ховатися від холодного дощу. Опади з грозами найбільш вірогідні в західних областях, на півночі та місцями на Сході.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в українських Карпатах на горі Піп Іван у середу, 10 липня, випав сніг з дощем.

Також портал "Знай.uа" писав, що народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, що в Україні з 1 по 10 серпня денна температура повітря складе близько +30-35 градусів.