На Львівщині відбулися зйомки чергової телепрограми "Битва екстрасенсів". Працівники Роти з фізичної безпеки поліції охорони Львівщини забезпечили публічну безпеку під час зйомок шоу.

Варто відзначити, що з безпеки поліції під час будь-яких маштабних зйомок гарантує безпеку, а загалом, працівники Роти з фізичної безпеки Управління поліції охорони у Львівській області забезпечують охорону власності фізичних та юридичних осіб, захист фізичних осіб від злочинних посягань тощо.

Нагадаємо, що на вулиці Чигиринській у Львові 63-річний львів’янин, який був за кермом автомобіля «Рено Кенго» прямісінько наїхав на пішохода.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 70-річний львів'янин під час раптового скандалу зі своєю 92-річною тещею, наніс їй чимало ударів у голову шматком гіпсоблоку.