Любов Лучечко, 69-річна жителька Львова, стала власницею архітектурної пам’ятки. Будівлю львів’янка придбала на вул. Тернопільскій, 15 за 5,7 мільйона гривень під час аукціону.

Торги відбулися 2-го липня, на продаж були виставлені нежитлові приміщення підвалу та першого поверху, загальна площа становить 203,2 кв.м.

Варто зазначити, що дана споруда є пам’яткою архітектури ХХ століття місцевого значення. Досі на фасаді вілли збережене скульптурне зображення гербу родини Андрейовських, що тут проживала.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У торгах брали участь два учасники: Тарас Піховський, що відразу запропонував за віллу її стартову ціну, а також Любов Лучечко, яка готова була віддати 5 745 777 гривень, яка ж, відповідно, і перемогла.

Віднайти інформації про жінку не вдалося, лише, що вона тривалий час мешкає на вулиці Тернопільській. Також Лучечко Любов Матвіївна або ж людина з таким самим ім’ям часто згадується у деклараціях т.в.о. директора «Укрспирту» Юрія Лучечка, де також указано, що чоловік має у безоплатному користуванні її квартиру площею 88 кв.м. у Львові. виходячи з цього, можна зробити висновок, що Любов Лучечко є близькою родичкою очільника «Укрспирту».

Нагадаємо, що 23-річний зловмисник пограбував Брюховицьку церкву. Уночі, пошкодивши вхідні двері, він виніс нагрудний позолочений хрест із прикрасами, фотоапарат та всі гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 1 липня 2019 року зросли пенсії для 33 тисяч військовослужбовців-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Також Знай.ua писав про те, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій. Для цього створені всі умови.