23-річний зловмисник пограбував Брюховицьку церкву. Уночі, пошкодивши вхідні двері, він виніс нагрудний позолочений хрест із прикрасами, фотоапарат та всі гроші, що були у скриньці для пожертв. Загальна сума збитків становить 22 тисячі гривень.

Варто зазначити, що зловмисник і раніше мав судимість.

Відповідно, Львівською місцевою прокуратурою №2 скеровано до суду обвинувальний акт. Згідно з ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням у приміщення) крадію загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді м.Львова. Варто зазначити, що під час розслідування, правопорушник повернув награбоване майно настоятелю храму.

Нагадаємо, що у ПЦУ сказали, що думають про патріарха Філарета після інтерв’ю російському каналу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Донецькій області бойовий снаряд потрапив у храм Української православної церкви. Після цього у церкві сталася пожежа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Франциск закликав католицьку церкву в Україні до єдності і пильності.