23-річний Ніко Амірґуашвілі у рамках свого власного проекту вперше відвідав Львів і зробив це пішки. На знак дружніх стосунків між Грузією та Литвою, хлопець вирішив пройти 2000 кілометрів. Таким чином він хоче створити “міст дружби” між Батьківщиною, де він проживає зараз, та Батьківщиною, в якій народився. А міст пролягатиме через Польщу та Україну.

Старт був 9 червня у Вільнюсі. Україна залишила позитивні враження, адже народ, як стверджує Ніко, відкритий та чимось схожий до грузинів.

Також своїм вчинком турист хоче надихнути інших робити щось подібне, будувати дружні мости, можливо й в іншій формі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“Для України та Грузії - це важлива акція, - говорить Ніко, - адже обидві країни прагнуть вступити в ЄС. Такі акції привертають увагу”.

Зараз наш гість зупинився у Львові, хоче здійснити прогулянку містом. Уперше він побував 3 місяці тому в Україні, в Києві, наступна його зупинка - Тернопіль.

Ніко вже пройшов понад 844км., зупинятися не планує.

Нагадаємо, в Ірані заарештований відомий мандрівник Артемій Сурін.

Як повідомляв Знай. ua, наголошується, що забруднення пляжів – від Рів'єри до Нової Дофиновки – відпочиваючі помітили 7 липня.

Також Знай. ua писав, що літо у самому розпалі, і львів'яни масово купуть квитки на відпочинок.