Планувати поїздку самостійно цілком реально. Пропонуємо перелік платформ з дешевими авіаквитками.

Сайт Ryanair та Wizz Air

Сайти лоукостерів рятують завжди. Ірландська авіакомпанія Ryanair та угорський Wizz Air мають чимало прямих рейсів зі Львова. Ryanair зокрема регулярно літає до Німеччини (Дюссельдорф (Веце) та Меммінгем), Польщі (Краків та Варшава (Модлін)) та Великобританії (Лондон (Станстед)).

Wizz Air також має такі прямі рейси: Франкфурт-Хан (Німеччина), Копенгаген (Данія), Вільнюс (Литва), Берлін Шенефельд (Німеччина), Дортмунд (Німеччина), Лондон Лутон (Великобританія), Вроцлав, Ґданськ, Катовіце (Польща) та Словаччина (Братислава).

На сайтах обох компаній регулярно можна знайти акції та розпродажі квитків, особливо напередодні свят та в літній сезон.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Skyscanner

Пошукова система з мобільним додатком сканує усі варіанти купівлі квитків. Ви ж можете самостійно встановити необхідні фільтри та обрати найдешевші пропозиції, крім того мережа простежує й інші варіанти, що є вигіднішими в ціні. Також тут можна забронювати готель та автомобіль.

Lowcost Avia

Ресурс допомагає знайти найдешевші авіквитки. Також тут можна відстежити акційні пропозиції та розпродажі від перевізників. А якщо ж ви турист-новачок, на сайті ви знайдете багато корисних інструкцій.

Kiwi.com

Указавши потрібні міста вильоту та прибуття, ресурс запропонує вам безліч варіантів з бюджетними цінами та гарячими пропозиціями прямих сполучень та найкращі варіанти з пересадкою.

Azair та Drungli

Ресурси, які також не відстають у зручності. Вони мають широкий спектор фільтрів для найточнішого вибору. AZair взагалі спланує вашу поїздку, достаньо лише знати скільки ви плануєте перебувати в тій чи іншій країні.

Нагадуємо, що прикордонники міжнародного аеропорту "Бориспіль" більше доби протримали в "мавпятнику" туриста з Пакистану.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що ще одна авіакомпанія регулярно літатиме до Туреччини зі Львова.

Також “Знай.ua” повідомляв, що українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, чемпіонка світу та Європи, чемпіонка Європейських ігор-2019, зі своєю подругою, гандболісткою Марією Сухий, відпочиває в Туреччині.