Під час передвиборчої кампанії 60 повідомлень надійшло до Львівської поліції щодо можливих порушень виборчого законодавства. Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Повідомлення надходили не лише від жителів Львіщини, активність проявили представники Всеукраїнської громадянської мережі «ОПОРА», самі ж кандидати в народні депутати України та поліцейські. На разі всі дані зафіксовані в Журналі єдиного обліку.

Правоохоронними органами проводяться перевірки, і вже 7 повідомлень не знайшли підтвердження.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Складено одинадцять матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 212 -213 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - зазначають в обласному управлінні поліції.

Нагадаємо, що президент України здійснив робочу поїздку в Закарпаття, зокрема побував у прикордонному підрозділі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Президент України Володимир Зеленський терміново звернувся до українців щодо Донбасу.

Також портал "Знай.ua" писав, що верховний Суд України розглянув позов Центральної виборчої комісії за фактом рішення суду в пережеребкуванні партійних номерів, під якими вони будуть у виборчих бюлетенях.