Президент України зустрінеться з громадскістю та особисто відрекомендує нового голову Львівської ОДА.

Новим очільником, як відомо, стане юрист Маркіян Мальський, кандидатуру якого раніше погодили під час засідання уряду. Офіційного наказу щодо призначення, правда, ще нема.

Маркіян, 35-річний почесний консул Австрії у Львові, син декана факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. І.Франка, був українським послом Польщі у 2010-2014 роках. Також він є головою західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що цікаво, місяць тому Маркіян Мальський публічно відмовився від посади голови Лівівської ОДА, однак, судячи з усього, наразі він змінив свою думку.

Нагадуємо, що у суботу, 6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу". На ньому представлять остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що перша леді України вразила Канаду двома кардинально різними образами.

Також “Знай.ua” повідомляв, що 1 липня промислові споживачі будуть платити за газ за новими тарифами.