Сміття у центрі Львова - одна із найбільш актуальних проблем міста. Вже декілька років поспіль міська влада Львова відверто ігнорує зауваження людей прибрати та навести лад із контейнерами для сміття у самісінькому центрі Львова.

Про це інформує galinfo.com.ua.

Як зазначив львів'янин Назар, який щодня змушений проходити через сміттєві завали, дана ситуація триває вже не перший рік.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо зимою, це жахіття хоча б прикриває снігом, то з настанням тепла там практично неможливо пройти. Неймовірний запах, антисанітарія та сміття навколо перетворили місце в центрі Львова на сміттєзвалище. Також це звалище облюбували місцеві безхатьки, які перебирають сміття в даних контейнерах та вивалюють сміття на хідники. Залишки їжі приваблюють птахів, а в вечірній час і гризунів. Неодноразово бачив, як це "звалище" фотографують туристи з проекцією на пам'ятник Адаму Міцкевичу. Дуже сумно, що Львів створює таку картинку для світової спільноти", - зокрема зазначив Назар.

ЗМІ також неодноразово піднімала дану тематику, такоє поступали дзвінки на Гарячі лінію міста. Єдине, що після цього спромоглась зробити місцева влада, це посипати навколо контейнерів дизенфікуючими засобами.

Нагадаємо, що львів'ян переселили на смітник: роздовбані вулиці та купи непотребу, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одесса утопает в мусоре: что скрывается в закоулках жемчужины моря, - кадры апокалипсиса

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові споюють дітей: розлючені городяни поставили Садовому ультиматум