Літаком до Львова доставили 12 військовослужбовців, які отримали поранення в зоні ООС. У бійців поранення різного ступеня, у тому числі троє зараз у дуже важкому стані в реанімації.

Кожен з них отримав необхідну медичну допомогу в госпіталі в Дніпрі. Нині їх продовжують рятувати у військовому госпіталі у Львові, який добре забезпечений необхідними медикаментами і всіма засобами догляду.

Нагадаємо, що в російському місті Єкатеринбурзі військовий самолетсовершил аварійну посадку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) взялися за розслідування падіння літака у Харківській області під час навчально-тренувальних польотів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що на Донеччині за останні два дні проросійські терористи двічі обстріляли машини з українськими військовими медиками.