Під час свого чергування у Червоноградській міській лікарні лікар-хірург вищої категорії знехтував своїми прямими обов'язками. Він не організував своєчасне проведення усіх необхідних медичних маніпуляцій та діагностичних обстежень травмованого, який потрапив до лікарні після ДТП.

Стан 30-річного постраждалого значно погіршився, а згодом у реанімаційному відділенні лікарні чоловік помер. Унаслідок цього Червоноградською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до місцевого суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні. Частина 1 ст.140 КК України (неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником) передбачає покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Львові змія знову атакувала людину. Чергова жертва зміїної атаки відправилась на лікарняне ліжко.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській області хлопчик під час ігрів подряпав коліна і заразився правецев.

Також портал "Знай.uа" писав, що тривала хвороба забрала життя режисера та викладача Харківського національного університету.