У Львівській області хлопчик під час ігрів подряпав коліна і заразився правецев.

Про це розповідається у сюжеті ТСН.

Відомо, що 12-річна дитина під час невинної забави побив собі коліна, а вже через три тижні з судомами опинився на лікарняному ліжку.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як розповіла лікарям мати, сина не вакцинували із-за алергії.

Між тим, як стверджують самі лікарі, в останні роки випадки зараження правцем почастішали.

"У Львівській області за останні три роки це у нас сьомий випадок даного зараження серед дітей. Це абсолютний нонсенс, тому що в цивілізованому світі правцем, особливо діти, вже давно не хворіють", - розповідає медик.

Наголошується, що правець може бути смертельно небезпечним захворюванням. Підхопити його можна де завгодно, в тому числі і на дитячому майданчику.

Нагадаємо, п'яний водій влаштував ДТП. В результаті постраждали чотири людини

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області на автодорозі сполученням Харків - Сімферополь сталась масштабна автопригода.

Також Знай.ua писав про те, що у суботу, 29 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю BMW і машини піцерії Mamamia.