Російськомовний рекламний контент у додатку Приват24 викликав неабияке обурення клієнта зі Львова. Лука Гев, 11-річний клієнт Приватбанку, тепер буквально вимагає від установи змінити контент, в іншому ж випадку, він подасть позов до суду. Про це повідомила у соціальних мережах Юлія Хомчик, мати хлопчика.

«Хочу звернути вашу увагу, що Приватбанк – український. Чому в програмі «Скарбничка» озвучка свині російська? Коли натиснути на неї, вона каже: «Уху, ещё!». Це – неповага, в нашій мові є таке слово як «ще». Закон зобов’язує вас спілкуватися зі своїми клієнтами єдиною державною мовою. Якщо ви не виправите ситуацію, я буду змушений звернутися до суду», – написав у своїй скарзі Лука Гев.

Нагадаємо, що Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на вівторок, 2 липня 2019 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Національному банку України скасували вимогу з оформленням картки із зразками підписів для розпорядження рахунком.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.uа" писав про те, що незадоволений клієнт розкрив хитру схему ПриватБанку.