Кожного року літо дарує українцям час для яскравих фестивалів. Цього літа без сюрпризів теж не обійдеться. Пропонуємо вам афішу незабутніх подій в Україні.

Про це інформують 032.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Atlas Weekend Festival

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Київський фестиваль Atlas Weekend Festival 2019 пройде вже впʼяте на ВДНГ. Опен-ейр триватиме шість днів, за цей час перед гостями фестивалю виступлять сотні відомих гуртів та артистів. Тут діятиме шопінг-зона з фірмовим мерчем, парк атракціонів, фотозона, а ще велика кількість лаунж-зон та фудкорти.

Учасники: Black Eyed Peas, Tom Walker, Little Big, Latexfauna, Detach, Ляпис-98, Один в каное, Монеточка, Пошлая Молли, The Hardkiss, Друга Ріка та багато інших.

Де? Київ (Національний комплекс "Експоцентр України");

Коли? 10-14 липня;

Скільки? 1150-7000;

Файне Місто

Тернопільський фестиваль, який проводиться з 2013 року. Цьогоріч фестиваль триватиме чотири дні. Відвідувачам будуть представлені шість тематичних сцен та понад 100 гуртів із різних країн.

Учасники: Powerwolf, Eluveitie, The Hardkiss, Rage, Latexfauna, 1914, Сергій Жадан та Лінія Манергейма, Хамерман Знищує Віруси, Motanka та інші.

Де? Тернопіль (Тернопільський іподром);

Коли? 25-28 липня;

Скільки? 860-1290.

Brave! Factory Festival

Масштабний київський фестиваль електронної музики, який є дітищем клубу Closer. Цьогоріч у музичній події візьмуть участь 52 українських та іноземних артистів. Територія фестивалю налічує велику кількість сцен, ангарім, барів, інсталяцій та лаунж-зон.

Учасники: Model 500, When Saints Go Machine, Oskar Offermann & Edward, Dubfire, Zenker Brothers, Neil Landstrumm, Alina Pash, Carlos Souffront та інші.

Де? Київ.

Коли? 24-25 серпня;

Скільки? 1500 гривень.

RespublicaFEST

RespublicaFEST – останній літній фестиваль, який щорічно проводиться з 2011 року. Фестиваль триватиме три дні, на гостей чекає три сцени та понад 70 артистів з різних країн світу. Буде і потужна соціальна складова: стріт-арт, графіті, інклюзія, екологічність, проекти міжнародних обмінів музикантами, сцена для молодих гуртів.

Учасники: alyona alyona, Space of Variations, DETACH, Курган і Agregat, Somali Yacht Club, Хамерман Знищує Віруси, TIK TU та ін.

Коли? 30 серпня - 1 вересня;

Де? Хмельницький (Молодіжний парк);

Скільки? Від 400 гривень.

Нагадаємо, що куди піти у Львові 15-16 червня: афіша найяскравіших подій

Раніше портал "Знай.ua" писав, що відiрвись у Львовi цього тижня: вiд кiнотеатру до нереального драйву, - кращi варiанти тут

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'яни обмінялись обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити