Якщо ви спантеличені питанням куди піти у Львові цього тижня, тоді вам до нас. Ми розповімо про найяскравіші, круті і незабутні події, які слід відвідати. Для тих хто вирішив сидіти вдома, забудьте про це! І проведіть вихідні з користю, сміхом і з враженнями.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Концерт Black Lips

The Black Lips – гаражні рокери, що утворилися далекого 1999 року і здобули репутацію дикого та найсміливішого гурту Персикового штату, а також головної flower punk групи світу. Гучна музика, гаражний панк з блюзовим відтінком та нереальні сценічні перформанси – це робить гурт унікальним у своєму жанрі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Де: L'uft Underground Club

Коли: 19 червня, 20:00

Ціна: від 250 гривень

Mozart Piano Gala

Виконавці: Ана-Марія Марковіна, фортепіано (Хорватія—Німеччина), Академічний камерний оркестр "Віртуози Львова", Сергій Бурко – диригент.

Програма:

Вольфґанґ Амадей Моцарт. Концерт для фортепіано з оркестром Сі-бемоль мажор KV 238

Вольфґанґ Амадей Моцарт. Концерт для фортепіано з оркестром Фа мажор KV 459.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 20 червня, 19:00

Ціна: 70 - 200 гривень

Квест-кімнмата "Зоряні війни"

Земля в небезпеці - надпотужні лазерні промені зловіщої Зірки Смерті уже націлені на кожен континент. Вашій команді вдалось пробратись на неї, щоб знайти та знешкодити сили Дарта Вейдера. Ви повинні відвернути атаку Темних Сил на нашу планету та врятувати мільярди життів, і на цю місію у вас є лише 60 хвилин, адже потім вже не буде куди повертатись.

Де: HUB Escape Quest

Коли: до 30 квітня 2020, з 10:00 по 21:00

Ціна: від 400 гривень

Вечірка Vibronica

Цього вечора талановитий польський продюсер Indygo наживо качатиме і гойдатиме на хвилях свого глибокого і потужного саунду. Допомагатимуть йому транслювати настрій будуть резиденти української multicultural electronic сцени - EasyBeats, Kati, Psykotik. Візуальну красу дизайну і декорацій творитиме команда Vibronica Creative Lab.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 22 червня, 21:00

Ціна: 150 - 250 гривень

Нагадаємо, що львів'яни обмінялись обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'ян посадять на жорстку дієту: ціни на продукти - за межею здорового глузду

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові подарували "нові крила": зворушлива історія порятунку, яка повертає віру в добро