Синоптики розповіли про нові сюрпризи, які підготувала для українців погода цієї п'ятниці.

У п'ятницю, 21-го червня, у Львові буде найспекотніше. Повітря прогріється до 28 градусів. Небо у Львові цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також 21 червня відзначається день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі святого називали Колодязником, оскільки це був день тих, хто копав криниці. Наші пращури говорили, що "Стратилат грозами багатий" - з цього дня наступала пора літніх гроз.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Примітили у давнину, якщо під час грози добре чути грім, то варто чекати на затяжну негоду. Також в цей день звертали увагу на росу: якщо багато роси, то урожай буде хорошим. 21-22 червня - день літнього сонцестояння.

Нагадаємо, що погода у Львові на 20 червня: пекельна спека змусить українців пітніти, шукайте кондиціонери

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода у Львові на 19 червня: на українців чекають сонячні ванни з дощем

Також портал "Знай.ua" інформував, що погода у Львові на 18 червня: стихія готує новий сюрприз, спека покаже білий прапор