Сьогодні, 20 червня у Львові та області очікується мінлива хмарність.

Про це повідомляє львівський регіональний центр з гідрометеорологі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також синоптик попередив, що вночі львів'ян чекає погода без істотних опадів. Вдень пройдуть короткочасні дощі, грози, подекуди град.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вночі та вранці очікується слабкий туман. Вітер буде південний, 5 – 10 м/с. Температура повiтря вночі 14 – 19°, вдень 25 – 30° тепла.

Атмосферний тиск 760 мм рт. ст., відносна вологість повітря 70%.

20 червня відзначається день пам'яті священномученика Феодота (Федота) Анкірського. У народі святого Федота називали Врожайником. "Святий Федот тепло дає - жито в золото веде".
Для наших пращурів погода цього дня мала велике значення: якщо вона тепла, ясна, то врожай буде хороший, зерно велике; якщо буде дощ - зерно буде погане.
У минулі часи прислуховувались до лісу: перед грозою він притихає. Слідкували і за самим громом: якщо довго гримить - буде град.