Синоптики розповіли, яка погода чекає на львів'ян 19 червня.

Про це повідомив sinoptik.ua.

Протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Температура вдень буде становити +21 до +24.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Іларіона Нового. У сільських мешканців розпочинається розпал прополки. З цього приводу є приказка: "Прийшов Іларіон - дурну траву із поля вон".

Наші пращури в цей день спостерігали за комахами: якщо жуки літають вечором, можна розраховувати на хорошу погоду.

Нагадаємо, що в Україні у неділю, 16 червня, на заході України пройдуть грози, град і шквали вітру. 16-17 червня в Україні очікується сильна пожежна небезпека. У столиці також очікується надзвичайний рівень пожежної тривоги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на довгих вихідних, з 15 по 17 червня 2019 року, в Харкові буде спекотна погода, яка, за прогнозами синоптиків, найближчим часом не зміниться.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні вихідні будуть дуже спекотними, температура підвищиться від +30 до +35 градусів.Трохи прохолодніше в Карпатах. Тут вдень від +25 до +29 градусів, а ввечері ще краще – від +15 до +19 градусів.