З початком літнього сезону у студентів з'явилось чимало вільного часу. І щоб не провалятися дарма на дивані всі три місяці, можна спробувати стати більш самостійним і корисним, знайшовши літній підробіток.

Отже, які вакансії у Львові зараз користуються великою популярністю і добре оплачуються?

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Промоутер

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вакансії для промоутерів чи так званих “роздавачів” листівок завжди відриті для студентів. Цю роботу легко поєднувати з інмишими планами. Часто роботодавці пропонують погодинну оплату, зручний графік, денні чи вечірні зміни тощо.

Продавець-консультант

Теж непогана робота на сезон. На цю вакансію доволі часто беруть студентів без жодного досвіду. Серед актуальних вакансій на червень - продавці-консультанти у сувенірний магазин, магазин з продажу мобільних телефонів та аксесуарів тощо.

Кур’єр

Для цієї роботи зазвичай найчастіше пропонують гнучкий графік, погодинну оплату, можливість поєднувати роботу і навчання. Власники автомобілів мають перевагу.

Офіціант

Доволі непогана перспектива для студента, якому потрібні швидкі і хороші гроші. Позмінний графік роботи, подекуди погодинна оплата, найчастіше "молодий" і дружній колектив, а також чайові приваблюють чималу кількість охочих попрацювати влітку саме на такій позиції.

Аніматор

Ще одна особливо затребувана влітку вакансія. Найчастіше працедавці готові взяти студентів, серед основних вимог - енергійність, комунікабельність та навички роботи з дітьми. Якщо ти завжди на позитиві і тебе не лякають діти - вперед!

Нагадаємо, що куди піти у Львові цього тижня: афіша найяскравіших подій

Раніше портал "Знай.ua" писав, що куди піти у Львові 15-16 червня: афіша найяскравіших подій

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'ян кличуть дивитися кіно під відкритим небом: де і коли