Традиційно у Львові стартує показ фільмів під відкритим небом.

Отже, якщо ви вирішите завітати на таку подію, то ласкаво просимо до львівського Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, де вже почали показувати фільми. Сеанси проходитимуть у п’ятницю, суботу та неділю.

Кіно крутять на галявині перед входом у парк. Вхід безкоштовний.

Що покажуть?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

7 червня – фільм “Серце на долоні” (Serce na dłoni). Це польсько-український фільм режисера Кшиштофа Зануссі. Розбещений хорошим життям бізнесмен дізнається, що хворіє на серце. Він може вижити лише негайно знайшовши донора. У лікарні він випадково знайомиться з молодиком, який втратив роботу і бажання жити.

8 червня – фільм “Послання у пляшці”. Сюжет фільму: намагаючись забути померлу дружину, Гаррет Блейк приступає до будівництва яхти, мріючи відправитися в одиночне плавання.
У цей час у відрядження збирається редактор з відділу листів популярної газети “Чикаго Трібюн” на ім’я Тереза ​​Осборн.

За детальнішими подіями запрошуємо слідкувати на сторінці кінотеатру просто неба.

Нагадаємо, що у Львові розпочався щорічний фестиваль йоги просто неба: що потрібно знати, щоб не пропустити

Раніше портал "Знай.ua" писав, що дешево і смачно: топ кращих ресторанів Львова, в яких ви ще точно не були

Також портал "Знай.ua" інформував, що забронювати готель, купити квитки та скласти меню: рахуємо, скільки коштує відпочинок в Україні