Мешканці міста Львова не є "людьми з вулиці" і мають право заходити у приміщення Львівської міської ради та вільно спілкуватися із чиновниками.

Про це під час сесії ЛМР у четвер, 20 червня, заявив керівник ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, пише vgolos.com.ua.

Він пригадав меру міста, який вже давно хоче обмежити доступ мешканцям до приміщення Ратуші, про те, що це містяни взяли його на роботу і платять Садовому зарплату.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сесійна зала ЛМР – це не ваше приватне підприємство, в якому ви абсолютний власник", – зазначив Лопачак.

Також Лопачак зазначив, що цілком підтримує ідею відеотрансляції у кабінетак чиновників.

Пізніше депутат -"свободівець" додав: "Якщо ж ви будете спілкуватись так, як зараз, як ви сказали на нараді з головами фракції, "люди з вулиці заходять", хочу вам нагадати, що вас ці люди сюди і взяли на роботу. І взагалі: це не люди з вулиці, це мешканці міста Львова, які платять вам зарплату".

Маркіян Лопачак про вільний доступ львів'ян до міськради

Маркіян Лопачак про львів'ян, які взяли Андрія Садового на роботу і від яких він тепер хоче закрити Ратушу

Geplaatst door Львівська міська організація ВО "Свобода" op Donderdag 20 juni 2019

Нагадаємо, що рогаті "одоробла" Садового довели львів'ян до ручки: котяться годинами, розсипаються на ходу

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'ян переселили на смітник: роздовбані вулиці та купи непотребу, - кадри тотального свинства

Також портал "Знай.ua" інформував, що восени українських водії знову чекають зміни, зокрема нові штрафи за порушення правил дорожнього руху.